HTML

Blog Mexikóról

Hát, a Rotary-nak és persye kedves családomnak köszönhetően kijutottam Mexikóba, egy cserediák évre. Hogy mi történik velem?

Friss topikok

  • Fresa silvestre: Csak h a homályt felfedjem,éli életét..és élvezi...:P de ki nem?haha...van 4 hónapja..addig tegye.... (2009.03.03. 15:35) csudi csudi jóóó
  • Fresa silvestre: Sok Boldog Születésnapot Halacska! cupp (2009.02.25. 13:21) Csodák vannak?
  • Fresa silvestre: kártya vár ide vagy oda de összedőlt és nem maradhat rom (2009.01.15. 01:07) Nesze nektek kicsi medvék!
  • Anya csak egy van: Boldog Új Évet !!!! Nekem is szuper volt hallani a hangod!!! Szeretünk!!! (2009.01.01. 20:25) feliz nuevo ano!
  • Fresa silvestre: Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet Kívánok Neked! Ölelés...pusy Mona (2008.12.31. 16:21) Feliz Navidad!

Linkblog

Hasta luego

2008.12.16. 06:45 danimeikoban

Hát miután bejelentette a rotary, hogy Gustavonak haza kell menni, mert a cserediák éve lejárt, ezért az elmúlt napokat vele töltöttük, állatlban, hülyüléssel, városban mászkálással, és hát tegnap elött este sikerült megünnepelni a bűcsűestét is. Aludtam 3 órát. Részleteket most ide nem írnám le. ("Túl hosszú". Ha szeretnéd érdeklődj nállam) De az nagyon faszás volt hogy láttam szivárvány éjjel. Eddig csak hallottam róla, de mostmár elhiszem hogy van. Nagyon faszás.

Szóval tegnap este 7kor elment. Elég szomorúak voltunk. Belegondoltam, hogy nem akarom azt a Június-Július hónapot. Minden héten mehetünk ki és talán végleges búcsút mondani egymásnak. Nagyon foscsi érzés lesz:( Nem akarooooooooooooooooooom!!!

Ezenkívül Risk csatákat vívunk 3 napja ami elég mókás tud lenni:) Ma Maxel 10 percig csak kockát dobáltunk, mert hát meg kellett vívni Mexikóért:D Hát nagyjából ennyi.

Hiányoztok...:/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vivamexico.blog.hu/api/trackback/id/tr84825544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása